Élet-Stílus

Alonso szerint kétesélyes a vébé

A világbajnok szerint nem fog a szezon végéig kitartani a küzdelem a mostani négy éllovas között, Nick Heidfelddel pedig számolni kell.

Fernando Alonso nem hiszi, hogy a most még nagyon szoros, a két élcsapat – a Ferrari és a McLaren – négy pilótája közötti harc a bajnoki címért az idény végéig tart majd. A jelenlegi állás szerint az első helyen holtversenyben áll Alonso, Lewis Hamilton és Kimi Räikkönen, tőlük alig öt ponttal lemaradva pedig ott van Felipe Massa is.

“A két-két Ferrari- és McLaren-pilóta talán az idény közepéig küzd majd együtt. Végül egyikük-másikuk

Kapcsolódó linkek

fernandoalonso.lap.hu
sport.lap.hu

balszerencsés lesz, vagy nem teljesít olyan jól, így a bajnokság végén ketten, esetleg hárman harcolnak majd a címért” – nyilatkozta egy német lapnak Alonso.


Alonso szerint kétesélyes a vébé 1

A címvédõ és a meglepetésember pezsgõzik a pódiumon (vezess.hu)


A spanyol világbajnok szerint az újonc Lewis Hamilton idei bemutatkozása mindenkit meglepett. “Nagyon gyors, megérdemli, hogy az élen áll a bajnokságban. Remélhetőleg képes lesz erre egész évben” – mondta csapattársáról a világbajnok.

Alonso a BMW-vel, pontosabban Nick Heidfelddel is számol, ha a dobogós helyezésekről van szó: “Jelenleg van egy kis hézag a két élcsapat és a BMW között, de talán lesznek olyan pályák is, ahol ez a hézag eltűnik. Láthattuk Bahreinben, hogy Nick képes az első helyekért harcolni. “Szerintem lesznek versenyek, ahol nemcsak a McLaren és a Ferrari áll a dobogóra, de Nick is. Talán még a győzelemért is küzdhet” – mondta Alonso.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik