Élet-Stílus

Kidőlt a bajnoki hajrára az egyik Barca-sztár

Feltehetően két hétig nem számíthat Rafael Marquezre Frank Rijkaard, miután a mexikói védő rejtélyes módon, otthon az ágyában megsérült.

A spanyol AS információi szerint Marquez komoly fájdalmat érzett vasárnap reggel a jobb lábában, és az orvosi vizsgálatok később izomszakadást mutattak ki a tapasztalt hátvédnél. Hivatalosan eddig sem a futballista, sem a katalán klub nem reagált a történtekre.

A Barcelona védelmének egyik kulcsfigurája nem játszhatott a hétvégi Levante elleni (1-0-ra megnyert) bajnokin, és feltehetően a következő két mérkőzést is ki kell hagynia. Egyelőre semmi biztosat nem tudni arról, hogy mikor térhet vissza Marquez a keretbe.

A hátvédre nagy szüksége lenne a csapatnak, hiszen a bajnoki aranyért folyó harcban csak egy pont a katalánok előnye a Sevillával szemben, amelyet ráadásul újabb egy pont hátránnyal követ a nagy rivális Real Madrid. Szombaton Rijkaard csapata a Real Sociedad otthonába látogat, a két üldöző pedig a Bernabeuban csap össze.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik