Élet-Stílus

Futballhuligánok randalíroztak Debrecenben

A debreceni rendőrkapitányságon 25, a városba érkező szurkolót állítottak elő szerdán este a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóját követően, mivel verekedést provokáltak és megrongáltak egy villamost.

A debreceni rendőrkapitányság tájékoztatása szerint még a meccset megelőzően egy hat fős “diósgyőri társaság” a villamoson bántalmazott egy középkorú férfit. A sértett, akit ököllel ütöttek, leugrott a villamosról és elmenekült.

Egy másik diósgyőri szurkolócsoport ugyancsak egy villamoson keltett riadalmat és megbotránkozást. A vandálok kirúgták a villamos ablakát, rugdosták a jármű oldalát, és leszakították a megállókat jelző táblát. A helyszínre érkező rendőrök innen 17 személyt állítottak elő a kapitányságra.

A mérkőzés szünete sem telt zavartalanul; ekkor ketten egy szóváltást követően összeverekedtek a vendégszektorban. A rendőrök velük szemben “személyes szabadságot korlátozó kényszerintézkedést” alkalmaztak, majd őket is előállították.

Az előállított szurkolók “elszámoltatása” még tart a rendőrkapitányságon.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik