Élet-Stílus

Jövőre újabb mclarenes csapat indul az F1-ben

Bár a bokszutcában már szinte tényként kezelik, hogy a Prodrive a McLaren B-csapata lesz, Ron Dennis egyelőre óvatosan fogalmaz.

Kapcsolódó linkek

forma1.lap.hu
sport.lap.hu

A jövőre tizenkettedik csapatként a Forma-1-be érkező Dave Richards vezette Prodrive a pletykák szerint a McLarentől vásárolja majd az autóját. A McLaren-kapcsolat valószínűségét erősíti, hogy Bahreinben többen is látták, amint Dave Richards Lewis Hamilton édesapjával sétálgatott, sőt a jól értesültek már a jövő évi versenyzői felállást is tudni vélik, a jelöltek a McLaren tesztpilótái, Pedro de la Rosa és Gary Paffet.

Ron Dennis ennek ellenére egyelőre korainak nevezte a találgatásokat, és azt mondta, hogy még csak előzetes tárgyalások voltak az ügyben. “Sosem zárnám ki az együttműködést egy másik csapattal, de szerintem korai lenne kijelenteni, hogy ez a csapat a Prodrive lesz” – mondta a McLaren csapat feje.


Jövőre újabb mclarenes csapat indul az F1-ben 1

Richards is beszáll a száguldó cirkuszba (vezess.hu)


Dennis elismerte, hogy személyes meggyőződése és a mostani Spyker-Toro Rosso-Super Aguri vita ellenére a McLarennél komolyan gondolkodnak azon, hogy kisebb csapatoknak szállítsanak autót.

A McLarent már korábban is hírbe hozták más Forma-1-be pályázó csapatokkal, a Direxivvel és a Dubai F1-gyel, de végül egyik projekt sem valósult meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik