Élet-Stílus

Ziccert rontott a Chelsea

Nem változott a helyzet az angol labdarúgó-bajnokság tabellájának az élén, hiszen a Manchester után vasárnap a Chelsea is csak döntetlent játszott a Newcastle ellen. A londoniak hátránya így továbbra is hárompontos.

Sir Alex Fergusonék szombaton az Old Traffordon végeztek 1-1-re a Middlesbrough ellen, így minden adott volt ahhoz, hogy a Chelsea egypontosra csökkentse a két elitgárda között differenciát. Ehhez persze a Newcastle-nek is volt néhány szava, és végül meg is tréfálták Jose Mourinhóékat.

Az első félidőben lassan csordogált a játék, mindkét csapatnak voltak lehetőségei, de nem volt benne a játékban a gól. Az egyetlen említésre méltó esemény Michael Ballack sérülése volt. A német középpályás mérkőzése negyedóra után véget ért, helyére John Obi Mikelt küldte Mourinho.


Ziccert rontott a Chelsea 1

Semmi nem sikerült Drogbáéknak (BBC)


Kapcsolódó linkek

chelsea.lap.hu
sport.lap.hu

A második félidő elejét vélhetően az edzői dorgálások hatására megnyomta a londoni alakulat, Lampard lövése azonban jócskán fölészállt. A Newcastle elsősorban a gyors kontrákból volt veszélyes. Negyedóra elteltével ismét leült az iram, és a Chelsea az utolsó percekben hiába rohamozott, maradt a teljesen megérdemelt döntetlen.

Premier League, 35. forduló:
Newcastle United-Chelsea 0-0

Később:
Aston Villa-Portsmouth 17 ó

Szombaton játszották:
Manchester United-Middlesbrough 1-1
Bolton Wanderers-Reading 1-3
Charlton Athletic-Sheffield United 1-1
Fulham-Blackburn Rovers 1-1
Liverpool-Wigan Athletic 2-0
Watford-Manchester City 1-1
West Ham United-Everton 1-0
Tottenham Hotspur-Arsenal 2-2

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik