Élet-Stílus

Mourinho marad az edző a Chelsea-nél

Peter Kenyon, a Chelsea ügyvezetője pénteken bejelentette, hogy a következő szezonban is Jose Mourinho lesz a csapat vezetőedzője.

„Jose Mourinho szerződése 2012-ig érvényes a klubnál, az egész elnökség támogatja, ezért biztosan nem fogjuk őt meneszteni – mondta a vezető.


“Eddig összesen 14 szakemberről jelent meg, hogy ő lesz az új tréner a következő idényben. Mi senkivel nem tárgyaltunk, nem készítettünk listát a szóba jöhető jelöltekről, mivel nálunk nem volt edzőkérdés. Mourinho és a tulajdonos Roman Abramovics néhány dolgot másképp látott, de a félreértéseket tisztázták, minden rendben van a klubban” – így Kenyon.

A portugál edző 2004-ben vette át a szakmai munka irányítását, és két bajnoki címet nyert csapatával. A Chelsea idén is versenyben van az aranyéremért a Premier League-ben, emellett döntőbe jutott az FA

Kupában, míg a Bajnokok Ligájában a négy között van, a fináléért a Liverpoollal mérkőzik. A Ligakupát pedig már meg is nyerte Jose Mourinho legénysége.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik