Élet-Stílus

Négyet rúgott idegenben a Chelsea

Kedd este a Manchester United ismét hatpontosra növelte az előnyét az angol labdarúgó bajnokságban, egy nappal később aztán a Chelsea is hozta a kötelezőt, és négy gólt lőve magabiztosan legyőzte a West Hamet.

A kiscsapat ezzel az újabb vereséggel maradt a tabella utolsó előtti helyén, és a szurkolók lassan kezdhetnek beletörődni abba, hogy a kedvencek a következő szezonban egy osztállyal lejjebb vitézkednek. A West Ham jelenleg 5 ponttal van lemaradva a még bennmaradást érő 17. helyen tanyázó Sheffield Unitedtől.

Pedig maga a mérkőzés az előjelek ellenére nem is kezdődött olyan rosszul. A bajnoki címvédő londoniak félóra elteltével Shaun Wright-Phillips szólója után megszerezték a vezetést, de öt perccel később Petr Cech egy ritka hibáját követően egyenlíteni tudott Carlos Tevez egy nem különösebben jól helyezett lövéssel, amit a cseh kapus hagyott a kezei között átcsúszni.

A döntetlennek nem sokáig örülhetett a West Ham, hiszen egy perccel rá már ismét a vendég Chelseanél volt az előny: Wayne Bridge baloldali beadását kapásból küldte a hálóba a fiatal támadó.

A második félidőben Lampard beívelését Didier Drogba fejelte kapura, ekkor még hárítani tudott Robert Green, a kipattanót azonban Salomon Kalou könyörtelenül bevágta. Drogba sem maradt végül gól nélkül miután egy óra elteltével leszakadt védőjéről, és a kimozduló Green mellett beállította a végeredményt.

A Liverpool gond nélkül szerzett három pontot a Middlesbrough ellen, a Priskin Tamást végig a soraiban tudó Watford pedig a Blackburn vendégeként szenvedett 3-1-es vereséget. A magyar támadó csapata ezzel a vereséggel gyakorlatilag már biztos kiesőnek számít.

Premier League, elhalasztott meccsek:
Blackburn Rovers-Watford 3-1
Gól:
Veijeany (7.), Roberts (10.), McCarthy (32.), illetve Rinaldi (21.)

FC Liverpool-Middlesbrough 2-0
Gól:
Gerrard (58., 65. a másodikat 11-esből)

West Ham United-Chelsea 1-4
Gól:
Tevez (35.), illetve Wright-Phillips (31., 36.), Kalou (52.), Drogba (62.)

Kedden játszották:
Arsenal-Manchester City 3-1
Manchester United-Sheffield United 2-0

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik