Élet-Stílus

Maradonás gólt lőtt Messi (videó)

A Barcelona együttese szerda este a Getafét fogadta a Spanyol Kupa elődöntőjének első meccsén, és magabiztos játékkal kétgólos előnyt szerzett. A csapat fiatal sztárja szépségdíjas gólt lőtt.

Hamar megmutatta a katalán csapat, hogy ki az úr a Nou Campban, és 18. perc elteltével Xavi góljával már a hazaiaknál volt az előny. Lionel Messi ekkor még csak a gólpasszt jegyezte, 10 perccel később azonban egészen káprázatos találatot szerzett: az argentin focista a félpályánál kapta meg a labdát, a Getafe teljes jobb oldalát kicselezte, majd a kapust is elfektette és éles szögből duplázta meg az előnyt.

A félidő végén feltette a koronát addigi teljesítményére Messi, és ezzel nemcsak a meccset, hanem a döntőbe jutást is úgy tűnt eldöntötte. A vendégek azonban a szünet után a Barca-védelem rövidzárlatát kihasználva két percen belül kétszer is bevették a katalánok kapuját. A bekapott gyors gólok után, Gudjohnsen nyugtatta meg a hazai drukkereket, majd Samuel Eto’o beállította a végeredményt. A másik elődöntőben a Sevilla a La Corunával mérkőzik meg.

Spanyol Király Kupa, elődöntő:
FC Barcelona-Getafe 5-2
Gól: Xavi (18.), Messi (28., 45.), Gudjohnsen (63.), Eto,o (75.), illetve Guiza (58.), Nacho (60.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik