Élet-Stílus

Kifütyülték Kistelekit

Feszült hangulatú sajtótájékoztatót tartott Ferihegyen a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság magyar pályázati bizottsága: Kistelekit kinevették, Mészöly Kálmán szópárbajba keveredett néhány demonstráló fiatallal, végül elsírta magát.

„Csalódottak vagyunk, a pályázati bizottság mindent megtett a sikerért, ugyanakkor sajnos ez is kevésnek bizonyult” – mondta Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszter. „A pályázat csak egy lehetőség, nem garancia a sikerre. Mivel mindenki mindent megtett a győzelemért, nem tervezzük senkinek sem a felelősségre vonását”.

Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke elmondta, hogy a magyar-horvát kandidálás kapta a legjobb minősítést az európai szövetség (UEFA) technikai bizottságától és a prezentációk között is a legjobbnak bizonyult. Ezt a bejelentést a demonstrálók hangos kacagással és füttyel fogadták, Kisteleki azonban kijelentette: amiket mondott, azok az UEFA hivatalos adatai, bárki ellenőrizheti őket.

Ezt követően Mészöly Kálmán kért szót és szenvedélyes beszédben kérte a jelen lévő tiltakozókat, hogy támogassák a magyar futball és a szövetség törekvéseit. Kisebb szópárbaj alakult ki Mészöly és az elégedetlenkedők között, melynek végén a korábbi szakvezető azt kiabálta, hogy a döntéshozók közül a török és ciprusi UEFA-illetékes személyesen neki ígérte meg, hogy a magyar-horvát pályázatra voksol. „Átvertek, átvertek minket! – kiabálta az egykori szövetségi kapitány.

A feszült hangulatban véget érő tájékoztató után Mészöly Kálmán elsírta magát. A magyar pályázati bizottság tájékoztatása szerint a budapesti Hiltonba

csütörtökre tervezett ünnepség elmarad.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik