Élet-Stílus

Klinsmann a Chelsea kispadján?

Jose Mourinho többször is elmondta, hogy szivesen maradna a Chelsea kispadján, de egyre hosszabb azon nevek listája, akik lehetséges utódként felmerültek. Legutóbb a német válogatottal tavaly nyáron világbajnoki bronzérmet nyerő Jürgen Klinsmann került szóba.

A Bild információi szerint a londoni klub vezetői, és a német szakember már el is kezdett tárgyalni a részletekről. Az angol bajnoki címvédő igazgatója, Eugene Tenenbaum és Jürgen Klinsmann pénteken Los Angelesben találkozott. A Chelsea vezetői állítólag 10 millió eurót ajánlottak fel a fiatal trénernek.

Klinsmann remekül ismeri a szigetországi viszonyokat, hiszen két szezont lehúzott a Premier League-ben a Tottenham Hotspur alkalmazásában, és egyszer az idény játékosának választották. Remek kapcsolatot ápolt nemcsak a klub szurkolóival, de a sajtó képviselőivel is.

A német tréner a tavaly nyári németországi világbajnokság után lemondott a posztjáról, és azóta nem vállalt újabb feladatot. Klinsmann nem kis meglepetésre a tornán az elődöntőig vezette a csapatot, ahol a későbbi győztes olaszok megverték a házigazdát. A bronzcsatában a németek aztán elgázolták a portugálokat. Tavaly decemberben a sajtó már kész tényként kezelte, hogy az amerikai válogatott kapitányaként tér vissza, de Klinsmann cáfolta ezeket a híreket.


A 42 éves trénert keményen kritizálták hazájában a vébé előtt, szemére vetették, hogy választott otthonából irányítja a csapatot. A tornán aztán a várakozásokat jócskán felülmúló szereplés után valóságos nemzeti hős lett a meglehetősen tapasztalatlan szakemberből.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik