Élet-Stílus

Cristiano Ronaldo: újabb öt év a MU-ban

Cristiano Ronaldo, napjaink legjobb formában lévő labdarúgója újabb öt évvel meghosszabbította a szerződését a Manchester Uniteddel.

A mostani megállapodás értelmében a portugál zseni legalább 2012-ig lesz az angol listavezető, a BL-ben és az FA Kupában is a négy közé jutott Manchester United alkalmazottja. A szerződéshosszabbítással egyszersmind keresztülhúzta a Barcelona és a Real Madrid számításait, ugyanis mind a két spanyol együttes szemet vetett rá, nyáron leigazolta volna.

„Elégedett vagyok. Beszéltem Sir Alex Ferguson menedzserrel és David Gill klubigazgatóval is a jövőmről, és mindenki más is tudta, hogy maradni akarok Manchesterben” – nyilatkozta Cristiano

Ronaldo. „Fantasztikus hír, hogy marad, és ezzel tudatta, hogy jó érzi magát nálunk. A szakmai stábbal, a társakkal és a szurkolókkal is remek kapcsolatot ápol, és ha így folytatja, egyike lesz a klub legendás játékosainak” – mondta Ferguson.


Cristiano Ronaldo: újabb öt év a MU-ban 1

Az AS Roma elleni BL-meccseken is remekelt (MTI/EPA)



A 22 éves játékos – aki 2003-ban 12 millió font ellenében igazolt a Mancehester Unitedhoz a Sportingtól – nagyszerű formában futballozik ebben a szezonban, 44 mérkőzéses 20 gólt szerzett, és jó esélye van arra, hogy az év labdarúgójának válasszák Angliában, hiszen alig akad most nála jobb a Premier League-ben.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik