Élet-Stílus

Menesztették a ZTE trénerét

A Borsodi Ligában szereplő ZTE FC labdarúgócsapatának vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Simon Antal vezetőedzővel – tájékoztatta a klub az MTI-t.

Nagy Ferenc elnök kijelentette, a játékoskeretet továbbra is elég erősnek érzi ahhoz, hogy nemzetközi kupasorozatot érő bajnoki dobogós helyezést érjen el. „Figyelembe véve azt, hogy a csapat az elmúlt hetekben sem fizikálisan, sem mentálisan, sem motiváltság tekintetében nem mutatta azt a teljesítményt, ami a klubvezetés, a szponzori kör és a szurkolók részéről is jogosan elvárható lett volna, közös megegyezéssel felbontottuk a kontraktust.” – olvasható a klub honlapján.

Az ősszel remeklő kék-fehér gárda szerdán kiesett a Magyar Kupából, a pontvadászatban jelenleg a negyedik helyen áll.

A klub első embere csütörtök délután bejelentette: a szezon végéig Nagy Tamás irányítja az együttest. A szakember – aki játékosként Zalaegerszegen is megfordult – korábban Pécsett dolgozott az élvonalban.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik