Élet-Stílus

Veszélyben az Arsenal BL-szereplése

A londoni csapat jelenleg a tabella negyedik, még Bajnokok Ligája szereplést érő helyén áll, de csak két pont az előnye a Bolton Wanderersszel szemben. Arsene Wenger nem aggódik, és biztos abban, hogy a tavalyi BL-finalista az idei búcsú után jövőre is ott lesz a rajtnál.

Az Arsenal együttese a hétvégén gólnélküli döntetlent játszott Newcastle-ben, a londoniak botlását azonban a Bolton nem tudta kihasználni, hiszen hazai pályán csak 1-1-et játszott az Evertonnal. A négy nagy csapat – a Manchester, a Chelsea, a Liverpool és az Arsenal – mögött ezzel őrzi az ötödik helyét a Wanderers, amelynek két pont a hátránya az Ágyúsokkal szemben, igaz egy mérkőzéssel már többet játszottak.

A hétvégén a Bolton az Emirates-stadionba látogat, és Arsene Wenger biztos abban, hogy csapatának sikerül otthon tartania a pontokat. „Bizakodó vagyok, és úgy gondolom, hogy a legjobb négy között végzünk. A Boltonnak remek lehetősége lett volna arra a hétvégén, hogy faragjon a lemaradásából, amely a döntetlen után továbbra is jelentős. A saját szurkolóink előtt le tudjuk győzni a Boltont ezen a fontos mérkőzésen.” – nyilatkozta a francia szakember.

A Premier League első négy helyezettje szerepelhet a Bajnokok

Ligájában, az ötödik helyért „csak” az UEFA Kupás szereplés jár.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik