Élet-Stílus

Mourinho: sorsdöntő meccsek következnek

A bajnoki címvédője Chelsea trénere nem lett arról, hogy példátlan módon egy éven belül négy trófeát is nyerjen. Ehhez persze többek között be kell fogni a bajnokságban a Manchestert, a BL-ben pedig idegenben kell kiharcolni a továbbjutást.

A sorozatban harmadik bajnoki cím már nem tűnik annyira elérhetetlennek mint néhány hete, hiszen a Portsmouth a hétvégén nagy meglepetésre megverte a Manchester Unitedot, és ezzel már csak három pontos a lemaradása a londoniaknak. Jose Mourinho szerint mostantól fogva már egyértelmű kire nehezedik a nagyobb nyomás.

„A United van a nyomás, de én most egy ideig nem akarok a Premiershipen gondolkozni. Az elkövetkező napok a Bajnokok Ligájáról és az FA Kupáról szólnak.” – nyilatkozta Mourinho. A portugál tréner csapata a Ligakupát már megnyerte, és további három trófeát szeretne begyűjteni. A Chelsea kedden Valenciába utazik, ahol a hazai 1-1-es döntetlen után próbálja meg kiharcolni a továbbjutást. A hétvégén pedig a Blackburn elleni FA Kupa elődöntő következhet.

„Sorsdöntő meccsek ezek számunkra, majd a következő héten kérdezzenek a bajnokságról.” – folytatta Mourinho. „Igen hiszek abban, hogy meg tudjuk nyerni mind a négy serleget, de azzal is tisztában vagyok, hogy ebből hármat elveszíthetünk.”

A Manchesterben is természetesen hasonlóan gondolkodnak, igaz Sir Alex Fergusonéknak már csak három trófeára van esélyük. Az egyik, nevezetesen az angol bajnoki cím két hete még biztosnak tűnt, de Rooney-ék kilencpontos előnye három egységnyire olvadt hat fordulóval az idény vége előtt.

A ManU szintén kedden 2-1-es hátrányból próbálja

chelsea.lap.hu
sport.lap.hu

meg a BL-elődöntőbe verekedni magát az AS Roma ellen, a hétvégén pedig a Priskin Tamásékkal játszik FA Kupa elődöntőt.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik