Élet-Stílus

Arsenal: nincs maradása Flamininek

Mathieu Flamini bejelentette, hogy a szezon végén ott akarja hagyni a londoni klubot. A francia középpályás a hírek szerint Olaszországban folytathatja a karrierjét.

A 23 éves játékos a napokban beszélt jogi képviselőivel, akik arról biztosították, hogy kivásárolhatja magát az egy évig még érvényes kontraktusából. „Nincsen állandó helyem a kezdőcsapatban, én azonban játszani szeretnék.” – mondta a francia futballista, aki akkor mehet, ha visszafizeti a klubnak az elmúlt égy évben kapott fizetését.

„Három évet játszottam az Arsenalban, és az ügyvédeim arról biztosítottak, hogy júniusban távozhatok. Az elkövetkező időszak a pályafutásom szempontjából nagyon fontos lesz. Szeretnék állandóan a kezdőben szerepelni, és tovább fejlődni. Maradnék az Ágyúsoknál, de sajnos a trénertől ritkán kapok bizonyítási lehetőséget. Sokat gondolkoztam ezen a kérdésen, fontos állomása ez a karrieremnek.” – mondta Flamini, aki 2004-ben igazolt az Olympique Marseille-től Londonba.

„Gólokat akarok előkészíteni illetve lőni, és végre a Bajnokok Ligájában is fel akarok érni a csúcsra.” – nyilatkozta a focista, aki tavaly az Arsenallal a legrangosabb európai kupasorozat fináléjában bukott el a Barcelonával szemben. Francia lapjelentések szerint Olaszországba szeretne szerződni a francia futballista.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik