Élet-Stílus

Vidics a kulcscsontját törte

Nemanja Vidics, a Manchester United védője egy szerencsétlen esés következtében kulcscsontját törte, és legalább öt hétig nem játszhat.

Nemanja Vidics a szombati Blackburn Rovers elleni bajnokin a kulcscsontját törte, miután szerencsétlenül esett, és emiatt legalább öt hétig nem állhat Sir Alex Ferguson vezetőedző rendelkezésére. A skót szakembert érzékenyen érinti Vidics kiesése: egyrészt a szerb játékos alapembernek számít a „vörös ördögöknél”, másfelől további két védő, Mikael Silvestre és Gary Neville is sérüléssel bajlódik.

Vidics kiesése után a Neville-t a jobbhátvéd posztján helyettesítő Wes Brown húzódott be a védelem közepére a szombati bajnokin, és elképzelhető, hogy az AS Roma elleni szerdai Bajnokok Ligája-meccsen is ő lesz Rio Ferdinand társa, vagy esetleg Gabriel Heinze játszik középső védőt, és ez esetben John O’Shea vagy Patrice Evra lehet a balhátvéd.

A Manchster United jelenleg hat ponttal vezeti az angol bajnokságot, és versenyben van még

a Bajnokok Ligájában és az FA Kupában is. A manchesteri gárda legutóbb 1999-ben triplázott.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik