Élet-Stílus

Premier League: fogyatkoznak az Ágyúsok

Ebben az idényben már nem léphet pályára Robin van Persie, az Arsenal holland válogatott támadója, aki januárban szenvedett lábközépcsont-törést. Thierry Henry után tehát egy újabb kulcsjátékosára nem számíthat Arsene Wenger.

A 23 éves válogatott támadó a Manchester United elleni rangadón csereként lépett pályára, majd a 83. percben egyenlített, s a gólöröm közben sérült meg. Még végigjátszotta a találkozót, de aztán kiderült: legalább hat hét pihenő vár rá.

„Eredetileg abban reménykedtünk, hogy április végére ismét százszázalékos lesz, de sajnos túl optimisták voltunk.” – közölte Arsene Wenger, az Ágyúsok vezetőedzője. „Az orvosaink azt mondták, hogy nem érdemes idő előtt visszatérnie, hiszen minél tovább pihen annál kisebb a veszélye annak, hogy idővel kiújul a sérülés. Néhány meccsért cserébe ez túl nagy kockázat lenne. Ebben a szezonban én már nem számítok rá.”

A londoni gárda ugyan már kiesett a Bajnokok Ligájából, a bajnokságban pedig nem tud beleszólni a Manchester United és a Chelsea párharcába, de a harmadik helyért nagy a küzdelem a Liverpoollal. A hétvégi fordulóban rögtön egy igazi rangadó vár a csapatra, hiszen Wengerék szombaton az Anfield Roadon vendégszerepelnek. Van Persie mellett Thierry Henry sem lép majd pályára: a francia világbajnok, már korábban bejelentette, hogy ebben a szezonban már nem futballozik.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik