Élet-Stílus

Kovalainen megmutatta a fanyalgóknak

Végre van ok az örömre a Renault-nál is, a sepangi teszt negyedik napján az utóbbi időben rengeteget kritizált Heikki Kovalainen érte el a legjobb eredményt.

Az Ausztrál Nagydíjon gyengén szereplő Renault-újonc végzett az első helyen Sepangban a csütörtöki eső miatt négynaposra bővített teszt utolsó napján. Eredménye azonban így is fél másodperccel elmaradt Kimi Räikkönen szerdai idejétől. A csapatok elsősorban a gumikat próbálgatták a jövő hétvégi maláj nagydíjra.

Kovalainentől alig négy századdal lemaradva Felipe Massa lett a második a Ferrarival. A harmadik helyen nagy meglepetésre Antony Davidson végzett a Super Agurival. Úgy tűnik, valamit nagyon elcsíptek a japánok.

Kovalainen megmutatta a fanyalgóknak 1

Most már csak versenyen kell bizonyítania (vezess.hu)


A Williamsnél az egy körön nyújtott teljesítmény javítása volt a cél a nem túl jó melbourne-i forma után: Nico Rosberg a negyedik helyen végzett. Utána a toyotás Franck Montagny és Nick Heidfeld következett a BMW-vel. Jenson Button csak reggel vett részt az edzésen, eredménye a nyolcadik helyre volt elég a végelszámolásnál.

A McLarennél délelőtt Hamilton, délután de la Rosa volt a pályán, de egyikük sem mutatott jó formát, a brit csillag a 11., míg a spanyol az utolsó eredményt érte el.

Az edzést pénteken is többször le kellett állítani, Kovalainen, Heidfeld és Mark Webber alatt is megállt az autó a pályán. A munka érdemi részét délután háromkor megint eső zárta le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik