Élet-Stílus

Lazarov távozik Veszprémből

Kiril Lazarov, a bajnok MKB Veszprém KC macedón jobbátlövője bejelentette, hogy öt sikeres szezon után nyáron csapatot vált, és elhagyja Magyarországot. A magyar bajnok egyik legjobbja maradt volna, ha megkapja az állampolgárságot.

Lazarov ügye hosszú ideje húzódott már, a macedón játékos ígérete szerint Veszprémben maradt volna, amennyiben megkapja a magyar állampolgárságot. Hiába esett azonban át a különböző kötelező procedúrákon, s kerültek papírjai az államfő asztalára, egyelőre nem született döntés az ügyében.

A világklasszis játékos állítólag olyan ajánlatot kapott, amelyet nem utasíthatott vissza. Leendő csapatának a nevét az origo információi szerint vasárnap hozzák nyilvánosságra. A kezilabda.com úgy tudja, hogy Lazarov Horvátországba, az RK Zagreb csapatához készül, amely jövőre nagyon megerősödik, akár a négy közé is bejuthat az európai kupában. Mint köztudott a csapat megszerezte a Ciudad Realból Mirza Dzombát, a Barcelonából Igor Vorit, Celjéből Denis Spoljaricot (mindannyian a Croatia korábbi játékosai), a Schaffhausenből a vébén az élvonalba berobbanó kapust, Dragan Jerkovicot, és a fehérorosz Mihail Niazhurát.

A BL gólkirály elvesztését szomorúan vette tudomásul a klub elnöke, dr. Magyarády Péter. Elmondása szerint Lazarov helyére nem igazolnak senkit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik