Élet-Stílus

Kórházban a Super Aguri pilótája

Anthony Davidson a Super Aguri versenyzője komoly fájdalmakkal küszködve vezette végig az Ausztrál Nagydíjat, miután rögtön az első körben összeakadt a spykeres Adrian Sutillal. A futam után egy melbourne-i kórházba szállították.

Rögtön az Ausztrál Nagydíj első körében egymásra talált Anthony Davidson és Adrian Sutil, amikor a brit versenyző az utolsó helyről próbált elmenni a Spyker német újonca mellett. A Super Aguri, miután a két autó kerekei összeértek, felemelkedett és néhány métert a levegőben tett meg. A talajt érés után Davidsonnak megsérülhetett a háta, mert elmondása szerint nagy fájdalmakkal küszködött a verseny további részében.

“Az utolsó helyen voltam, amikor az első kanyarhoz értünk. Az egyik Spyker mellett mentem el kívülről, amikor keményen belémjött, bár szerintem elég helyet hagytam. Az autó a levegőbe emelkedett, és nagyon keményen landolt, a hátam megsérült. A zökkenéstől a levegő is kiszaladt belőlem, ezért a rádión való beszéd is nehezemre esett” – mondta Davidson az esetről.

Kórházban a Super Aguri pilótája 1

Az elsõ körben ütközött Davidson és Sutil (vezess.hu)


Miután a futamon a 16. helyen célba ért – Sutil a 17. lett a Spykerrel -, a láthatóan komoly fájdalmakat elszenvedő aguris pilótát előzetes vizsgálatok után a melbourne-i Alfred kórházba szállították. További vizsgálatokra éjszakára is benntartották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik