Élet-Stílus

Betis: mégis szabad a pálya

Egy héttel elhalasztották a Real Betis hazai mérkőzéseire vonatkozó büntetés végrehajtását, így a csapat saját stadionjában fogadhatja vasárnap a Real Mallorcát a Primera Divisón 26. fordulójában.

A klub stadionját, az Estadio Manuel Ruiz de Loperát három mérkőzésre záratta be a spanyol szövetség, mert a városi rivális Sevilla elleni hazai Spanyol Kupa-negyeddöntős visszavágón az 57. percben egy vízzel és jéggel töltött palackkal megdobták a vendégek trénerét, Juande Ramost, akinek egy éjszakát emiatt kórházban kellett töltenie. A mérkőzés az incidenst követően félbeszakadt, a hátralévő 33 percet március 20-án, zárt kapuk mögött, a Getafe stadionjában játsszák le.

A Betisnek a döntés szerint három hazai találkozóját más pályán kell lejátszania. A büntetés egyhetes csúsztatásáról a sportfegyelmi ügyekkel foglalkozó bizottság döntött a Betis fellebbezését követően. A klub ugyanis jelezte, hogy a meccsek lebonyolítására kiszemelt stadionban ilyen rövid idő alatt nem lehet

megfelelő biztonsági rendszert kiépíteni. A spanyol bajnokságban 14. helyen álló sevillai együttes vasárnap délután a Real Mallorcát fogadja.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik