Élet-Stílus

Csapatot hirdetett Kemény Dénes

Kemény Dénes szövetségi kapitány 19 fős bő keretéből megnevezte azt a 13 játékost, aki tagja lesz a magyar válogatottnak a férfi vízilabdázók március 20-án kezdődő, melbourne-i világbajnokságán.

„Úgy gondolom, hogy így vagyunk jobbak, most ez a legerősebb csapat – mondta Kemény Dénes a szerda délelőtti csapathirdetést követően az MTI-nek. – Ugyanakkor a most kimaradt játékosokkal, a kapus Baksa Lászlóval, továbbá Gór-Nagy Miklóssal, Hárai Balázzsal, Hosnyánszky Norberttel, Kiss Csabával és Steinmetz Ádámmal megbeszéltem, mik a javulási lehetőségeik. Tudattam velük, hogy szeretném, ha előbbre lépnének, fejlődnének, mert akkor a nyári Világliga-meccseken velük együtt még erősebb lesz a bő olimpiai csapatunk.” A gárdában nyolcan maradtak a 2004-es athéni ötkarikás játékokon aranyérmes együttesből.

A szövetségi kapitány arról is beszámolt, hogy szerdán a www.vlv.hu címen elindult a vízilabda-válogatott saját, exkluzív honlapja. „Sok szurkoló fog tudni párbeszédet is folytatni a főszereplőkkel. Most lesz egy olyan fórumunk, ahol közvetlenül tudunk kommunikálni, méghozzá azt, amit mi szándékozunk. Minden olyan dolog, ami a csapattal kapcsolatban publikus, meg fog itt jelenni” – nyilatkozta a hivatalos honlapjukon Kemény Dénes.

A vébékeret
Kapusok: Nagy Viktor, Szécsi Zoltán
Mezőnyjátékosok: Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Szívós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik