Élet-Stílus

Kérdezzen Kemény Dénestől!

A magyar férfi vízilabda válogatott gőzerővel készül a márciusi, melbourne-i világbajnokságra, ennek apropóján kedd éjfélig az FN olvasói is faggathatják Kemény Dénes szövetségi kapitányt.

Kérdéseiket – névvel és a lakóhely megjelölésével – az fn@sanomabp.hu címre várjuk, a tárgyhoz lehetőleg írják oda: „Az olvasó kérdez”.

Az FN-olvasók kérdéseit szerdán – a csapatnál tett látogatásunk alkalmával – tolmácsoljuk majd a szövetségi kapitánynak, akinek az irányításával a férfi vízilabda-válogatott meghódította a világot, mindent megnyert, amit csak lehetett, ugyanakkor – és itt az idilli kép kissé torzul – az athéni olimpia drámai döntője óta valamennyi nagy versenyen alulmaradt a mumusnak és nagy riválisnak egyaránt számító szerbek ellen. De Melbourne-ben talán megszakad ez a rossz sorozat, és a csapat újra elfoglalja méltó helyét a pólóvilág tetején.

Kemény Dénes kedden hirdeti ki a vb-re utazó 13 fős keretét, amelyre a szerbeknek való visszavágás, az aranyérem megszerzése vár Melbourne-ben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik