Élet-Stílus

Wenger nem csillapodik

Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága négy, illetve három találkozótól tiltotta el a Chelsea-Arsenal Ligakupa-döntőben kitört tömegverekedés főszereplőit. Arséne Wenger, az "ágyúsok" menedzsere pedig hazugsággal vádolta meg az egyik asszisztenst.

A Chelsea futballistái közül a visszaesőnek számító John Obi Mikel négy, az Arsenal játékosai – Emmanuel Eboue, Kolo Touré és Emmanuel Adebayor – pedig három-három találkozót kénytelen kihagyni. A verekedésben összesen húsz futballista vett részt, a rendet a két szakvezető, José Mourinho és Arséne Wenger segítségével sikerült helyreállítani.

Az Arsenal menedzsere egyébként továbbra sem csillapodik. Wenger azt állítja, Emmanuel Adebayor senkit sem ütött meg, különösen nem Frank Lampardot. Érdekes, hogy a Chelsea válogatott középpályása is ezt állítja. Ügynöke a következőket nyilatkozta: “Beszéltem Frankkal, aki azt mondta, őt bizony nem bántották” – mondta Steve Kutner.

Az ügy pikantériája, hogy Adebayort Lampard megütésért állították ki és tiltották el. Az állítólagos ütést az egyik asszisztens jelezte Howard Webb játékvezetőnek. “Adebayor senkit sem bántott, ha a partjelző azt állítja, hogy a játékosom ütött, akkor hazudik” – tajtékzott Wenger, akinek a fenti nyilatkozatára magyarázatot

vár a szövetség.

Az ügynek tehát még koránt sincs vége.




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik