Élet-Stílus

Új edző a női labdarúgó-válogatott élén

Telek András helyett a jövőben Vágó Attila dirigálja majd a magyar női labdarúgó-válogatottat – döntött az MLSZ elnöksége.

Telek András visszahívására a magyar női labdarúgás jelenlegi helyzetének és jövőképének elemzése után került sor a szövetség csütörtöki elnökségi ülésén. Az új szakvezető, Vágó Attila klubedzőként az NB I-ben a Videoton, valamint a Békéscsaba kispadján ült.

“Megtiszteltetés számomra, hogy az elnökség nekem szavazott bizalmat. A női együttest ugyan még nem vezettem, de a férfiaknál végigjártam a ranglétrát, és az utóbbi években kellően tájékozódtam női szakág szakmai lehetőségeiről is. Úgy gondolom, van esélyünk az előrelépésre, és azon leszek, hogy ez sikerüljön” – nyilatkozta Vágó az MLSZ honlapján.

A nemzeti együttes április 1-én kezdi el szereplését az Európa-bajnoki selejtezősorozaton, első ellenfele Írország lesz. A kvalifikációs sorozat legjobb gárdái a 2009-es finnországi Eb-döntőben léphetnek pályára.

Az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökségi ülésen Vágó kinevezése mellett részletes beszámoló is elhangzott az OLLÉ pályaépítési programról. Nyilvánosságra hozták, hogy összesen 471 új pálya építésére érkezett előzetes írásos jelentkezés.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik