Élet-Stílus

Mourinho gúnyt űzött az Ágyúsokból

A Chelsea portugál trénere egy interjúban támadta a Manchester United és az Arsenal együttesét. A heves vérmérsékletű Mourinho Cristiano Ronaldót bírálta, és gúnyt űzött az Ágyúsok fiataljaiból.

„Az idei egy olyan szezon, amelyben semmi nem hátráltatta a Manchestert, a futballisták nem szenvedtek sérülést, mindenki játékra képes.” – magyarázott Jose Mourinho. „Ám a Bajnokok Ligájában így is csak bírói segédlettel tudtak nyerni a Lille ellen. A bíró egy teljesen szabályos gólt nem adott meg a franciáknak, az övékkel viszont persze semmi gond nem volt.”

„A Fulham ellen is óriási szerencséjük volt. A játék képe alapján simán veszíteniük kellett volna, mégis nyernek. A Tottenham is jobb volt ellenük, de Cristiano Ronaldo feldobta magát a tizenhatoson belül ellen, és végül 4-0-ra nyert a United. Óriási szerencséjük van, de a foci már csak egy ilyen játék.” – mondta Mourinho. „Őszintén bevallom, hogy a Fulham elleni találkozót nem volt szerencsém látni, de úgy hallottam, hogy nem érdemelték meg a győzelmet.”

A vasárnapi Ligakupa döntőben a Chelseavel szemben alulmaradó Arsenal illetve a csapat trénere is megkapta a magáét. A portugál szerint Arsene Wengernek könnyű dolga van az Ágyúsoknál, mivel a klub vezetői nem várnak tőle eredményeket.

„Az Arsenalban fantasztikus fiatal tehetségek játszanak, de a csapat ennek ellenére képtelen trófeát nyerni.” – nyilatkozta Mourinho, aki talán megfeledkezett a Gunners 2005-ös FA Kupa győzelméről.

„Nem lennék szomorú, ha egy klub adna nekem 3,4 vagy éppen 5 évet, és kijelentenék, hogy ez idő alatt a csapatépítésre kell koncentrálnom, nem kell nyernie az együttesnek. Briliáns fiatalok vannak a keretben, a tréner szakmája egyik legjobbja, egyértelműen övék a jövő, de mióta megérkeztem a Chelseahez, semmit nem nyert az Arsenal.”


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik