Élet-Stílus

Milanban fejezi be Nesta

Az elmúlt hetekben Amerikában gyógykezelték a világbajnok olasz védőt, aki hazatértekor bejelentette, hogy az AC Milan együttesében kívánja befejezni sikerekben gazdag pályafutását.

Alessandro Nesta november óta nem játszott, de mostanra felépült, és alig várja, hogy visszatérhessen Carlo Ancelotti kezdőjébe. A védő elmondása szerint marad Milánóban és a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben nem áll szándékában visszamenni volt egyesületéhez, a Lazióhoz.

„Már jó ideje jeleztem a klub vezetőségének, hogy itt szeretném befejezni a karrieremet, és kész vagyok aláírni egy új szerződést. A megállapodással addig akartunk várni, amíg teljesen fel nem épülök.” – mondta a hátvéd.

Nesta a sérülését amerikai specialistákkal kezeltette Miamiban, és rövidesen, két-három héten belül ismét játékra jelentkezik Ancelottinál. Szüksége is lesz a csapatnak a rutinos védőre, hiszen a Bajnokok Ligája most ér a célegyenesbe, és a bajnokságban a nyolcpontos mínusz ellenére már csak egy pontra vannak a BL-szereplést jelentő helytől.

„Jól érzem magam, tökéletesen felépültem, reményeim szerint hamarosan a pályán segíthetem a csapatot. Szeretnék minél hamarabb ismét csúcsformában játszani.” – nyilatkozta Nesta.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik