Élet-Stílus

Serie A: ellenállhatatlan az Inter

Megállíthatatlanul masírozik a bajnoki cím felé az Internazionale együttese, amely a 25. fordulóban ötször is beköszönt a Cataniának. Tottiék is összekapták magukat, és hazai pályán legyőzték a Regginát.

Sorozatban 17. győzelmére készült az olasz bajnokságban a milánói együttes, amely hétközben a hazai szurkolók bánatára csak 2-2-es döntetlent játszott a Valencia ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén. Vasárnap délután már sokkal magabiztosabb volt a tabellát 14 ponttal vezető Inter, amely zártkapus találkozón Cesenában 5-2-re verte a Cataniát.

A találkozót meglehetősen visszafogottan kezdte a favorit, és az első gólra a félidő utolsó percéig kellett várni. A második 45 percet óriási elánnal kezdte az Inter, és tíz perc alatt háromgólosra nőtt az előny, mire a szicíliai kiscsapat végre szépíteni tudott (1-3). Zlatan Ibrahimovic a 67. percben ismét helyreállította a régi előnyt, majd mind a két oldalon esett még egy-egy találat, és kialakult az 2-5-ös végeredmény.

Az Inter legádázabb üldözője, az AS Roma az utóbbi hetekben nem remekelt, és akárcsak riválisa, szintén csak döntetlenre volt képes hazai pályán a BL-ben. A hazai pontvadászatban nagyon kellett a három pont Tottiéknak, hiszen az első hely ugyan elúszni látszik, de a másodikért még komoly harc alakulhat ki, a pénteken döntetlent játszó Palermóval.

A fővárosi csapat az első félidőt úgy ahogy van átaludta, de az Interhez hasonlóan fergetegesen kezdett a szünet után. Tíz perc elteltével Tavano, majd Mexes biztosíttta be a három pontot a Romának. Még az is belefért, hogy Totti tizenegyest

hibázott a 84. percben, hiszen a ráadás pillanataiban Panucci beállította a 3-0-s végeredményt.

Serie A, 25. forduló:
AS Roma-Reggina 3-0 (0-0)
Gól:
Tavano (55.), Mexes (65.), Panucci (90.)

Cagliari-SS Lazio 0-2 (0-2)
Gól:
Cribari (21.), Rocchi (34.)
Kiállítva: Langella (78., Cagliari)

Catania-Internazionale 2-5 (0-1)
Gól:
Spinesi (65.), Corona (74.), illetve Samuel (45.), Solari (49.), Grosso (57.), Ibrahimovic (67.), Cruz (78.)
Kiállítva: Spinesi (88., Catania)

Fiorentina-Empoli 2-0 (1-0)
Gól:
Mutu (26.), Toni (75.)

Livorno-Ascoli 0-0

Messina-Siena 1-0 (0-0)
Gól:
Alvarez (90.)

Udinese-Parma 3-3 (1-1)
Gól:
Di Natale (41., 67., a második 11-esből), Obodo (83.), illetve Budan (8.), Parravicini (78.), Rossi (85., 11-esből)

Szombaton játszották:
Atalanta-Palermo 1-1
Chievo-Torino 3-0

Később:
AC Milan-Sampdoria 20:30



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik