Élet-Stílus

Edzésen támadták meg a Dresden focistáit

Veréssel fenyegette meg ötven álarcos huligán a német regionális labdarúgó ligában szereplő Dynamo Dresden játékosait a vasárnapi edzésen. A bojkottal fenyegető focisták az ügyvezetőt hibáztatják.

A rendbontók riasztópisztolyokkal többször a levegőbe lőttek és veréssel fenyegették meg a futballistákat, ha egy hét múlva is olyan teljesítményt nyújtanak, mint szombaton, az Osnabrück ellen hazai pályán elbukott bajnokin.

“Ilyen körülmények között komolyan el kell gondolkozni a folytatásról” – mondta Marco Vorbeck, a drezdaiak támadója. “Halálfélelmünk volt. Az edzés után arról beszélgettünk a többiekkel, hogy amennyiben a klub vezetői nem tudják garantálni a biztonságunkat, nem lépünk pályára a hétvégén.”

A játékosok szerint az egyesület ügyvezetője, Volkmar Köster hibáztatható a történtekért. A vezető a szombati 0-1 után megvédte a pályáról levonuló futballistákat megdobáló és leköpködő hazai nézőket. Véleménye szerint minden drukkernek joga van kifejezni nemtetszését, nem lehet elvárni tőlük, hogy a vereséget is megünnepeljék.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik