Élet-Stílus

Az UEFA elutasította a Lille óvását

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elutasította a Lille óvását, amely arra irányult, hogy játsszák újra a francia csapat és a Manchester United keddi, BL-nyolcaddöntős meccsét.

A Lille azért tiltakozott, mert Ryan Giggs, az angolok középpályása a 83. percben akkor csavarta szabadrúgásból a kapuba a labdát, amikor a francia kapus még a sorfalat rendezgette. A lille-iek szerint a játékvezető előtte azt jelezte, hogy csak sípszóra lehet ellőni a labdát, és Giggs ezt nem várta meg.

“A bírói jelentés alapos tanulmányozása, illetve televíziós felvételek után az UEFA úgy döntött, hogy elutasítja a Lille óvását. A technikai hibát semmi sem bizonyítja, a gól szabályos körülmények között született” – tájékoztatott az európai szövetség, egyúttal jelezte: a hazai játékosok viselkedése kapcsán (állítólag az edzői stáb felbujtására le akartak vonulni) is megkezdte a vizsgálatot.

Michel Seydoux, a Lille elnöke újra hangsúlyozta, labdarúgói nem akartak levonulni a pályáról. Alex Ferguson, a MU edzője menedzsere persze ennek ellenkezőjét állítva kijelentette: “Szégyen, ami

történt!” A Manchester United 1-0-s előnnyel várhatja Bajnokok Ligája nyolcaddöntő két múlva esedékes visszavágóját, amelyre az Old Traffordon kerül sor.




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik