Élet-Stílus

Brad Pitt lehet Csányi utódja

Brad Pitt cége megvenné az S.O.S. szerelem! újrafilmesítési jogait - tájékoztatta a World Film Entertainment közlésére hivatkozva a forgalmazó pénteken az MTI-vel.

A magyar filmszakmában egyedülálló módon egy A-kategóriás hollywoodi cég, a Plan B kereste meg a magyar stábot és az újrafilmesítés jogai iránt érdeklődött – olvasható a Best Hollywood által az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A forgalmazó tájékoztatása szerint az amerikai cég a Screen International című szaklapban, a 38. Magyar Filmszemléről beszámoló cikkben figyelt fel a magyar kasszasikerre, ezután lépett kapcsolatba Neményi Ádám producerrel. A cég kérésére a magyar stáb csütörtökön elküldte Los Angelesbe a filmet tartalmazó DVD-t.

“Ha Brad Pittnek is tetszik, az S.O.S. szerelem! lehet évtizedek óta az első magyar film, amelyet Hollywood feldolgoz” – áll a közleményben.

A romantikus komédiát, amelynek főszereplője Csányi Sándor, Fenyő Iván és Ullmann Mónika, a február 14-i bemutató óta több mint 85 ezren látták. A filmben Csányi Sándor – afféle modern Cyranóként – üzletszerűen segít férfitársainak a nagy Ő meghódításában, szakmai és magánélete azonban válságba kerül, amikor beleszeret egy óvónőbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik