Élet-Stílus

MU: Larsson távozik (videó)

A korábbi 93-szoros svéd válogatott Henrik Larsson úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését az angol listavezető Manchester Uniteddel, és márciusban visszatér a Helsingborg együtteséhez.

„Hízelgő a számomra, hogy a Manchester United marasztal, de nekem más dolgokra is gondolnom kell, ezért márciusban visszatérek Svédországba. Nagy kaland volt az itteni szereplésem, igazán nagyszerű tapasztalatokkal gazdagodtam, és ezért hálás vagyok a Manchesternek és Alex Fergusonnnak” – nyilatkozta a svéd támadó, aki nyolc mérkőzésen két gólt szerzett a „vörös ördögök” szerelésében: az Aston Villa elleni FA Kupa-mérkőzésén és a Watford elleni Premier League-találkozón volt eredményes.

A korábbi 93-szoros svéd válogatott januárban igazolt az Old Traffordra, a Helsingborg tíz hétre, március 12-ig adta kölcsön az angol listavezetőnek. A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerette volna, ha a Larsson tovább marad a csapatánál, ráadásul a Helsingborg első embere, Sten-Inge Fredrin nem is akadályozta volna meg a „frigyet”. A svéd klub elnöke kijelentette: a csatárra bízza a döntést.



Nos, Larsson döntött, a holland Feyenoordban, a skót Celticben és a spanyol Barcelonában is megfordult 36

éves klasszis tavasszal már a svéd bajnokságban rúgja a labdát. A tavaly Bajnokok Ligája-győzelmet ünneplő csatár vélhetően az IF Helsingborgból – szülővárosa csapatából – vonul majd nyugdíjba.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik