Élet-Stílus

Real: Capello lemondott?

Az egyik spanyol rádió értesülései szerint Fabio Capello, a Real Madrid labdarúgúcsapatának vezetőedzője lemondott a posztjáról.

A Cope a koraesti órákban jelentette, hogy egy nappal a Bayern München elleni BL-nyolcaddöntő előtt Fabio Capello lemondott a Real Madrid vezetőedzői posztjáról. A rádióadó szerint az olasz szakvezető a keddi mérkőzés után veszi majd a kalapját. A klub szóvívője azonnal cáfolta a Cope állításait.

“Meglepődtünk a médiában megjelent információkon, hiszen Fabio Capello sem szóban, sem írásban nem mondott le, ezt biztosan állíthatom” – jelentette ki a pillanatok alatt összetoborzott sajtótájékozatón Miguel Angel Arroyo, a Real Madrid szóvivője, aki továbbá megjegyezte: “Az ilyesfajta híresztelések nagyon sokat árthatnak egy olyan fontos találkozó előtt, mint a keddi, Bayern München elleni BL-nyolcaddöntő.”

A sokak által keményen kritizált Capello tavaly nyáron vette kezébe a karmesteri pálcát a Real Madridnál. Vezérletével a csapat jelenleg a negyedik

helyen áll a spanyol bajnokságban, és versenyben van még a Bajnokok Ligájában is, igaz, a Spanyol Király Kupa küzdelmeitől már elbúcsúzott.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik