Élet-Stílus

Geráék a ManU-val játszhatnak

Sorsoltak hétfőn az FA Kupában, és ha a West Bromwich Albion megveri a megismételt meccsen a Middlesbrough-ot a Manchester Uniteddal is összefuthat. A Chelseanek ezúttal nem volt szerencséje, Mourinhóék a Tottenhamet fogadják a negyeddöntőben.

Elkerülték egymást a nagyágyúk a kiírás negyeddöntőjében: a Chelsea ugyan élvonalbeli ellenfelet kapott, de egyértelműen a párharc esélyesének számít. A két csapat összecsapásait az utóbbi években rendre a Chelsea nyerte, de Tottenham idén tavasszal megtörte a rossz sorozatot, és 1990 óta először fektette kétvállra a bajnokságban a címvédőt.

A másodosztályban szereplő Plymouth-nak minden esélyes meg van arra, hogy bekerüljön a legjobb négy közé, hiszen azt Watfordot fogadja, amely az utóbbi hetekben bukdácsol a Premier League-ben.

A másik két párharcot még nem tudni ki vívja, hiszen az Arsenal-Blackburn, a Manchester-Reading illetve a West Bromwich-Middlesbrough összecsapás nem dőlt el az első mérkőzésen.

FA Kupa, negyeddöntő párosítások:
Middlesbrough vagy West Brom-Manchester United vagy Reading
Arsenal vagy Blackburn-Manchester City
Chelsea-Tottenham
Plymouth-Watford

A meccseket március 10-én illetve 11-én játsszák.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik