Élet-Stílus

Beckhamet lezavarták a pályáról

A spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Real Madrid együttese hazai pályán csak egy gólnélküli döntetlenre volt képes a nem túl acélos Real Betis ellen, ráadásul David Beckhamet a ráadás perceiben kiállította a játékvezető.

A 0-0-s döntetlen ellenére élvezhető, eseménydús mérkőzést játszott a Real Madrid és a Real Betis szombat este a Santiago Bernabeu-stadionban. Mind a két együttes előtt akadtak helyzetek: Ruud van Nistelrooy, illetve Nano Rivas próbálkozásánál a kapufa mentett, Fabrice Pancrate lövésénél pedig csak centikkel kerülte el a labda a hazai kaput, ugyanakkor David Beckham egyik szabadrúgásánál sem hiányzott több a gólhoz fél méternél…

A mérkőzés után azonban nem a kihagyott lehetőségekről, hanem a Real Madridban 150. tétmérkőzését játszó Beckham kiállításáról esett a legtöbb szó. Az angol középpályásnak a 94. percben villant a piros lap, miután Jose Isidoro szorításában elesett a tizenhatoson belül (a bíró nem fújt), majd a földről felpattant és megrúgta az ellenfelét. Fabio Capello, a madridiak vezetőedzője szerint Cesar Muníz Fernandez játékvezető jogtalanul állította ki az angol játékosát. “Később visszanéztem az esetet, és szerintem nem volt komoly szabálytalanság, szigorú ítélet született” – nyilatkozta az olasz szakvezető.

Az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában még egy mérkőzésre került sor szombaton, ezen a végig fölényben játszó Real Zaragoza a 15. szezonbeli gólját szerző Diego Alberto Militónak köszönhetően 1-0-ra győzte le a Villarrealt.

A Real Madrid – négy ponttal lemeradva a listavezető Barcelonától – jelenleg a harmadik helyen áll, a Zaragoza a hatodik, a Villarreal 13., a Real Betis pedig a 14. helyről várhatja a folytatást.

Primera División, 23. forduló:
Real Zaragoza-Villarreal 1-0 (1-0)
Gól:
D. Milito (32.)

Real Madrid-Real Betis 0-0
Kiállítva:
Beckham (94., Real Madrid)

Vasárnapi program:
Athletic Bilbao-Getafe, 17:00
Deportivo La Coruna-Levante, 17:00
Espanyol-Real Mallorca, 17:00
Osasuna-Celta Vigo, 17:00
Santander-Gimnastic, 17:00
Huelva-Real Sociedad, 17:00
Valencia-Barcelona, 19:00
Sevilla-Atlético Madrid, 21:00



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik