Élet-Stílus

Wenger kihagyja Henry-t

Az Arsenal trénere bejelentette, hogy Thierry Henry és William Gallas sem játszik jövő hétvégén a ligakupa döntőjében a Chelsea ellen. Wenger szerint ez nem lenne igazságos a fiatalokkal szemben.

Az Ágyúsok úgy jutottak be a kiírás fináléjába, hogy a francia tréner elsősorban a fiatal játékosokat szerepeltette. Denilson, Theo Walcott és Jeremie Aliadiere vezérletével a londoni csapat olyan neves ellenfeleket győzött le, mint a Liverpool és a Tottenham.

Wenger a napokban elárulta, hogy a ligakupa döntőjében sem változtat, pihentetni fogja a kipróbált sztárokat, és azok a futballisták lépnek pályára a Chelsea ellen, akik eddig eljuttatták a csapatot. „Thierry nem fog játszani a döntőben. Nem lenne fair a többiekkel szemben, hiszen ő egyetlen egyszer sem lépett pályára a ligakupában. Ha addig sokan lesérülnek akkor persze nem lesz más választásom.”

„A ligakupában több fiatal is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és nem véletlen, hogy Julio Baptista, Abou Diaby vagy Denilson az FA Kupában is lehetőséget kapott.” – tette hozzá a tréner.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik