Élet-Stílus

Nistelrooy: nincs már bennem harag

A Real Madrid holland csatára nem bánta meg, hogy a királyi gárdához szerződött, annak ellenére, hogy keresték az AC Milantól és a Bayern München is bejelentkezett érte. Sir Alex Fergusonra pedig már nem haragszik.

Ruud van Nistelrooy a Manchester Unitedtól idén nyáron tette át a székhelyét a spanyol fővárosba, miután az angolok vezetőedzőjével összetűzésbe került. „A liga kupa döntőjében robbant a bomba, és szidni kezdtem Fergusont, mert úgy éreztem, hogy belém rúgott. Ezt követően már nem volt olyan a kapcsolatunk mint korábban.” – nyilatkozta a World Soccernek Nistelrooy.

Az egykori holland válogatott nem bánta meg a döntését, hogy elfogadta a spanyol klub ajánlatát. „A Manchester a legnagyobb klubok egyike, de a Real Madrid egy másik dimenzió. Kerestek a Milantól és a Bayern is szeretett volna leigazolni, de nem volt kérdés, hogy végül kit fogok választani.” – mondta Nistelrooy, aki idén nyáron Manchesterben és a válogatottban lett nem kívánatos személy, miután összeveszett a szövetségi kapitánnyal.

„Nagyon jól esett, hogy a válogatottbeli társam, a csapatkapitány Edwin van der Sar kiállt mellettem. Senki más nem tette ezt meg. Edwin 36 évesen már olyan helyzetben van, hogy elmondhatja a véleményét. A fiatalok nyilván azért sem tették ezt meg, mert a válogatottban vagy a Manchesterben rendszeresen játszani akarnak. De most már emiatt sincsen bennem harag. Az életemnek ez a része lezárult.” – mondta Nistelrooy.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik