Élet-Stílus

Márciusban döntenek a Bayernnél

A sajtóban rengeteg név megjelent már, egyelőre azonban semmi biztosat nem tudni arról, hogy a következő szezonban ki fog ülni a Bayern München kispadján. A klub vezetősége mindenesetre minél hamarabb pontot szeretne tenni az ügy végére.

„Még márciusban megnevezzük, hogy nyártól ki irányítja majd a csapatot.” – nyilatkozta a tz-nek Uli Hoeness, a bajorok menedzsere. „Nincsenek konkrét elvárásaink az átmeneti trénert váltó szakemberrel szemben, az azonban fontos, hogy beszéljen németül.”

A csapat gyenge szereplése miatt nemrég menesztették Felix Magathot, és átmeneti megoldásként azt az Ottmar Hitzfeldet bízták meg a feladattal, aki már korábban ült a Bayern kispadján. A német szakember többször jelezte, hogy csak a szezon végéig írt alá, és nem is áll szándékában tovább maradni. Hoeness ugyanakkor kijelentette, hogy szívesen tartanák a kétszeres BL-győztes trénert, és bíznak abban, hogy sikerül meggyőzni Hitzfeldet.

Ha tartja magát elhatározásához az edző, akkor minél hamarabb szeretnék megtalálni az utódját. Az

interjúban Hoeness kifejtette, hogy nem kívánnak reagálni a lapokban megjelent hírekre: „Találgatásokkal nem foglalkozunk.” A sajtóban az egykori magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus mellett a Getafe-val szép sikereket arató Bernd Schuster illetve Guus Hiddink és Gerard Houllier neve is felmerült. Állítólag a játékospiacon is aktivizálni akarja magát nyáron az egyesület, és egy igazi nagyágyút hoznának Münchenbe. Ám egyelőre ezzel kapcsolatban is hárított minden kérdést Hoeness.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik