Élet-Stílus

Bognárra szüksége van a Messinának

Bognár Zsolt, a Ferencváros egykori védője az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Messinában folytathatja a pályafutását.

Az ősszel még a Fradiban szereplő védő két hete szerepel próbajátékon a kiesés ellen küzdő Messina együttesénél, és a klub vezetői csütörtök este jelezték, igényt tartanak a szolgálataira.

Bognár az FTC hivatalos weboldalának úgy nyilatkozott, sokáig nem történt előrelépés az ügyében, és már éppen azon gondolkodott, hogy hazatér, amikor az olaszok végre döntöttek a sorsáról. “Kicsit meguntam azt, hogy két hét után semmilyen választ nem kaptam az olaszoktól, aztán a Messina vezetői jelezték, hogy maradjak, mert szeretnének leigazolni” – fogalmazott a védő.

A 28 éves futballista ehhez hozzátette, mivel nincsen érvényes szerződése, a szicíliai csapatnak csak vele kell egyezségre jutnia, tárgyalásra azonban még nem került sor. Bognár arra számít, hogy a hét végéig rendeződik az ügye, és marad Olaszországban.

A Messina – melynek pályaedzője a korábban a Honvédnál dolgozó Aldo Dolcetti – a 18. helyen áll a Serie A-ban, a hátránya azonban csak egy pont a 17.,

még bennmaradást érő pozícióban lévő Chievóval szemben. A csapat vasárnap Livornóba látogat.




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik