Élet-Stílus

A San Siro nyitva áll a szurkolók előtt

Az Internazionale és az AC Milan labdarúgócsapata egyformán az otthonában, a legendás San Siro-stadionban játszhatja majd a Bajnokok Ligája-mérkőzéseit, ráadásul közönség előtt.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtökön úgy határozott, hogy a jövő szerdai Inter-Valencia Bajnokok Ligája nyolcaddöntőt 37 ezer néző tekintheti meg a San Siróban, a március 7-én sorra kerülő AC Milan-Celtic Glasgow találkozó látogathatóságának mértékéről viszont a jelenleg is zajló munkálatok miatt egyelőre nem született döntés. Mindenesetre Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke azt ígérte a szurkolóknak, hogy a skótok elleni visszavágót már legalább 70 ezren izgulharják végig a helyszínen.

“Az olasz szövetség arról tájékoztatott bennünket, hogy a átalakításai munkálatok közül jó néhányat már elvégeztek a San Siróban, és gőzerővel dolgoznak azon, hogy a rendelkezéseknek megfelelő állapotba hozzák a létesítményt. A stadion persze csak akkor üzemelhet teljes kapacitással, ha valamennyi követelménynek megfelel” – közölte hivatalos honlapján az európai futballszövetség.

A két héttel ezelőtti Catania-Palermo bajnoki labdarúgó-mérkőzés után kitört rendbontásban elhunyt egy rendőr, a 38 éves Filippo Raciti, és az emiatt megszigorított biztonsági előírások nyomán

számos létesítményt – köztük a milánóit – bezáratta az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC). Ekkor óriási munka vette kezdetét a legendás San Siro-stadionban, és az AC Milan vasárnapi meccsét végül 28 szektorban a 37 ezer bérletes tekinthette meg.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik