Élet-Stílus

Matthäus elfoglalná a Bayern kispadját

Lothar Matthäus, aki az osztrák labdarúgó élvonalban szereplő Red Bull Salzburgnál Giovanni Trappatoni vezetőedző segítője, nyártól szívesen folytatná munkáját a német Bayern Münchennél.

“Képes lennék ellátni a Bayern München szakmai irányítását. Jól ismerem a német bajnokságot, különösen korábbi klubomat. Ha valaki figyelemmel kísérte eddigi edzői pályafutásomat, érzékelhette, hogy a Bundesligába tartok” – reagált a Bild című napilap felvetésére a játékosként 150-szeres német válogatott Matthäus, aki 1990-ben világbajnoki címet szerzett a Nationalelf csapatkapitányaként.

A magyar válogatott mellett két évet lehúzó szakember Ottmar Hitzfeldet váltaná a Bayern kispadján, a jelenlegi tréner ugyanis januári visszatérésekor jelezte: mindössze fél évig segíti a bajor együttest. A sikeredző amondó, eltudja képzelni Matthäust a Bayern kispadján. “Nem kétséges, Lothar nagy karrier előtt áll, és egy napon a Bayern vezetőedzője lesz” – nyilatkozta Hitzfeld.

Matthäus 2001-ben kezdte edzői pályafutását, korábban az osztrák Rapidnál, a szerb Partizan Beogradnál, a magyar válogatottnál, a brazil Atlético

Paranaense-nél vállalt munkát, míg a nyár óta a Salzburg pályaedzőjeként tevékenykedik.




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik