Élet-Stílus

Howard nyártól végleg az Evertoné

Az amerikai Tim Howard nyártól végleg az angol Everton labdarúgója lesz, az idény végén ugyanis lejár a szerződése a Manchester Unitednél, és a liverpooliak ötéves kontraktust kínálnak neki.

„Az Everton fantasztikus klub, akárcsak a Manchester United. Nagyon örülök, hogy egy ilyen csapatban védhetek, a mostani megállapodással új időszak kezdődik az életemben” – nyilatkozta az Evertonban jelenleg kölcsönben szerepelő amerikai kapus, aki 2012-ig a Goodison Parkban folytatja a pályafutását.

A 16-szoros amerikai válogatott Howard 2003-ban igazolt a Manchester Unitedhez, de a holland Edwin van der Sar érkezése után a padon találta magát, így kölcsönbe az Evertonhoz került, amelyben eddig 27 mérkőzésen jutott szóhoz, és 11-szer hibátlanul, kapott gól nélkül látta el a feladatát. Nem csoda, hogy David Moyes menedzser is elégedett a kapussal.


„A nálunk töltött idő alatt bebizonyította, hogy kiváló labdarúgó, boldogok vagyunk, hogy a klubnak ilyen remek hálóőre van” – mondta Moyes, aki

Howard mellett csütörtökön a 32 éves Nuno Valentével is megállapodott: a 27-szeres portugál válogatott – jelenleg térdsérüléssel bajlódó – védő 2008 nyaráig kötelezte el magát a nyolcadik helyen álló Evertonhoz.



Játsszon az FN BL-tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik