Élet-Stílus

Copa America: nehéz csoportban a brazilok

Nem került könnyű csoportba az ötszörös világbajnok, címvédő brazil válogatott az idei Copa América csütörtöki, caracasi sorsolásán.

Brazíliát Mexikóval, Ecuadorral és Chilével hozta össze a sors, míg a másik favorit, Argentína jóval kellemesebb ellenfeleket kapott, hiszen az Egyesült Államokkal, Paraguayjal és Kolumbiával került egy négyesbe. A harmadik kvartettet a házigazda Venezuela, Peru, Uruguay és Bolívia alkotja.

A körmérkőzések után a három csoport első két-két helyezettje, valamint a két legjobb harmadik kerül a negyeddöntőbe. Az idei Copa Americát június 26. és július 15. között rendezik, Mexikó és az Egyesült Államok vendégként vesz részt az eseményen.

A dél-amerikai kontinensbajnokságra 1916 óta kerül sor, Argentína, valamint Uruguay 14-14 elsőséggel büszkélkedhet, Brazília hétszer, Paraguay és Peru kétszer-kétszer, míg Bolívia és Kolumbia egyszer-egyszer diadalmaskodott. Legutóbb, 2004-ben a brazilok nyertek, miután a döntőben büntetőkkel

legyőzték a nagy rivális argentin csapatot.





Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik