Élet-Stílus

Ronaldinho kibékült Eto’óval

A Barcelona trénere és a sportigazgató Txiki Begiristain dönti el, hogy milyen büntetésben lesz része a kameruni csatárnak, aki a hétvégi bajnokin nem volt hajlandó pályára lépni.

Samuel Eto’o négy hónapig nem játszhatott a katalán csapatban egy makacs térdsérülés miatt, és a visszatérése nem úgy sikerült, ahogyan azt a szurkolók és a klub vezetői elképzelték. A Racing Santander ellen 2-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen (videó) szerette volna pályára küldeni Frank Rijkaard, a klasszis csatár viszont megtagadta az edző utasítását. Ezt követően pedig csapattársát, a brazil Ronaldinhót és a holland szakembert bírálta az öntörvényű futballista.

„Rijkaard és Txiki Begiristain megvizsgálják a kialakult helyzetet, és aztán megteszik az általuk jogosnak vélt lépéseket” – nyilatkozta szerdán a Barcelona szóvivője. Komoly büntetésre nem kell számítania a kameruni válogatott támadónak, Rijkaardot nem vaskezű edzőként ismerik. A karácsonyi szünetét önkényesen meghosszabbító Ronaldinho és Deco például retorzió nélkül megúszta.


Maga Eto’o is visszakozott egy kicsit, és kijelentette, hogy nem kritizálta a trénert. „Nem lesz vita kettőnk között, megoldjuk a problémát. Azt azonban nehezen viselem, ha valaki (Ronaldinho) azt állítja, hogy nem teszek meg mindent a csapat érdekében.” A két sztár aztán a szerda délelőtti tréningen látványosan összeölelkezett, és ezzel mind a ketten elintézettnek tekintik az ügyet.

A kameruni sztár szerdán bejelentette, hogy kérdéses a játéka a Liverpool elleni BL-nyolcaddöntő első mérkőzésén. „A térdem még nem százszázalékos. Nem tudom garantálni, hogy pályára fogok lépni.”

Játsszon az FN BL-tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik