Élet-Stílus

Real: Beckham a középpontban

David Beckham győztes mérkőzésen, góllal tért vissza a Real Madrid együttesébe. A játékostársak elismerően szóltak az angol középpályásról, de Fabio Capello vezetőedző is megdicsérte a száműzött, majd egy hónappal később visszavett labdarúgóját.

A Real Sociedad legyőzését követően Fabio Capello valamennyi játékosát megdicsérte, ugyanakkor David Beckhamről külön is szólt. Igaz, az olasz vezetőedző nem is kerülhette meg a témát, hiszen a hétvégi bajnokit követő sajtótájékozatóján a tollforgatók leginkább arra voltak kíváncsiak, mit mond az angolról, aki egy pazar szabadrúgásgóllal tért vissza a Realba, ráadásul a királyi csapat hátrányból fordítva 2-1-re diadalmaskodott a Real Sociedad otthonában.

“Most sem tudok mást mondani róla, mint korábban, csak ismételni tudom magam: Beckham intelligens ember és a labdarúgáshoz való hozzáállása mindig is példaértékű volt. Az elmúlt hetekben keményen edzett, a Real Sociedad elleni mérkőzésen pedig egyértelműen főszerepet játszott, jól futballozott és nagyon fontos gólt szerzett. A múlttal nem akarok többet foglalkozni, csak előre tekintek. Egyébként Beckhammel többször is átbeszéltük már a közelmúltban történteket” – mondta Capello.

Az olasz szakvezető mellett a játékostársak is véleményt formáltak a Beckham-ügyben. “Különleges volt számára a szombati bajnoki meccs. Mindenáron bizonyítani akart, és ebből ő és a csapat is hasznot húzott” – nyilatkozta a kapus, Iker Casillas. “Nagyon örülök, hogy újra helyet kapott a kezdőcsapatban, annak pedig különösen, hogy kulcsfontosságú, pazar gólt szerzett” – jegyezte meg a Real Sociedad elleni mérkőzést végül eldöntő Ruud van Nistelrooy.

A Los Angeles-i szerződése miatt száműzött Beckham közel egyhónapos távollétében a Real Madrid nem szerepelt valami fényesen: négy bajnokijából kettőt is elveszített, és a Spanyol Király Kupától is búcsút vett.

A királyi egylet jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán, öt pont az első Barcelonával szemben.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik