Élet-Stílus

Eto’o kegyvesztett lett Barcelonában

Samuel Eto'o, a Barcelona kameruni labdarúgója hétfőn már nem edzett együtt a csapattal, mert a vasárnapi bajnoki mérkőzésen nézeteltérésbe keveredett Frank Rijkaard vezetőedzővel.

A hosszú ideig sérüléssel bajlódó kameruni csillag vasárnap a Racing Santander ellen 2-0-ra megnyert spanyol bajnoki mérkőzésen a cserepadon üldögélt, majd a lefújás előtt húsz perccel kezdett melegíteni. Rijkaard edző azonban kivárt, és csak öt perccel a lefújás előtt szerette volna beküldeni a pályára, Eto’o viszont megtagadta az edző utasítását.

“Bemelegített, de azt mondta a segítőmnek, hogy nem áll be. Szégyen, ami történt, abban pillanatban képtelen voltam arra, hogy megkérdezzem, mi ütött belé. Aludnom kell egyet a történtekre, és hamarosan leülök vele beszélni” – nyilatkozta vasárnap este Frank Rijkaard. A katalán sztárklub elnöke a holland edzőre bízta a helyzet megoldását. “Ő tudja, mit kell ilyen esetben tennie” – mosta kezeit Joan Laporta.

Samuel Eto’o közel öthónapos kihagyás után kapott volna játéklehetőséget a Barcában, mert szeptember 27-én, a Werder Bremen elleni Bajnokok Ligája-találkozón súlyos térdsérülést szenvedett.






Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik