Élet-Stílus

AC Milan: elkészülhet a San Siro a BL-visszavágóra

Az AC Milan és az Internazionale vezetői azon fáradoznak, hogy minél több szurkoló tekinthesse meg a csapatok mérkőzéseit a San Siróban.

Az olasz szövetség (FIGC) csütörtökön jelentette be, hogy több más létesítménnyel együtt a milánói szentély sem felel meg a kötelező biztonsági előírásoknak. A piros-feketék ezt követően óriási lendülettel kezdtek a munkálatokba, és a vasárnapi, Livorno elleni 2-1-re megnyert bajnoki meccset 28 újjávarázsolt szektorból megtekinthették az állandó belépővel rendelkező milánói drukkerek.

„Fantasztikusan gyorsan folynak a munkálatok, jövő hónapban teljesen kész lehet a San Siro” – mondta a klub hivatalos honlapján Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke. A tervek szerint az elkövetkezendő másfél hétben további tizenkét részleget alakítanak át a Giuseppe Meazza-stadionban, így az Internazionale a Valencia elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzését már 45 ezer néző előtt játszhatná le.

Tíz nappal ez után már 60 szektor állna „harcra készen”, így a 85 ezer férőhelyes létesítményt ekkor már közel 70 ezren használhatnák. Ez azért lenne fontos, mert az AC Milan március 7-én a Celticet fogadja a BL nyolcaddöntőjének visszavágóján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik