Élet-Stílus

Áprilisban visszatér Rocky ellenfele

Az egyik internetes magazin információi szerint Antonio Tarver legközelebb április 22-én lép ringbe, méghozzá a Koszovói Kölyök becenévre hallgató fiatal Elvir Muriqi ellen.

Több mint fél év telt el azóta, hogy Antonio Tarver (24-4; 18KO) a legendás Bernard Hopkinstól megalázó bokszleckét kapott, s az elmúlt hónapokban a floridai ökölvívónak mindössze egy mérkőzése volt – Mason Dixon karakterébe bújva egy jó kis verekedés az örökzöld Rocky Balboával.

Áprilisban azonban ismét éles meccsen bizonyíthat a már 38 esztendős sztár, s ellenfele a Boxingconfidental információi szerint a nála egy évtizeddel fiatalabb Elvir Muriqi (33-3; 20KO) lesz. A Koszovói Kölyök becenévre hallgató, nem túl ismert ökölvívó rekordjában a figyelmes hazai olvasó mégis találhat egy ismerős nevet: Muriqi egyetlen kiütéses vereségét az amerikai Danny Santiagótól, Erdei Zsolt legutóbbi ellenfelétől szenvedte el.

A csatára a tervek szerint április 22-én, vasárnap este kerül sor Foxwoodsban vagy a connecticuti Mohegan Sun Casino csarnokában, s a félnehézsúlyú mérkőzést az ABC közveti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik