Élet-Stílus

Újra indul a Bajnokok Ligája-Tippjátékunk

Hosszú szünet után február 20-án ismét teljes gőzzel beindul a 2006-2007-es Bajnokok Ligája kiírás. A FigyelőNet kiemelten foglalkozik a legrangosabb európai labdarúgó kupasorozattal, az olvasóink pedig a Tippjátékunkon értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Európa 16 legjobb csapata folytathatja a csoportmérkőzések után az idei kiírásban, amelynek a nyolcaddöntője is már jó néhány izgalmas csemegét ígér a rajongóknak. Egyértelmű esélyese nincsen a kiírásnak, több csapat is reménykedhet a végső győzelemben. Az elmúlt kilenc sorozat győztesei (Barcelona, Liverpool, Porto, Real Madrid, Manchester United, Bayern München és az AC Milan) közül bárki odaérhet.

Február 20-án négy mérkőzéssel megkezdődik az egyenes kieséses szakasz, egy napra rá pedig a másik nyolc együttes is bekapcsolódik a küzdelmekbe. Az ellenfelek két mérkőzésen döntik el, hogy melyikük folytathatja a legjobb nyolc között. A visszavágókat két héttel később március 6. illetve 7.-én rendezik.

Rangadók már jövő héten

A nyolc összecsapás közül mindenképpen érdemes kiemelni a Real Madrid és a Bayern München párharcát. A német együttesnél a napokban küldték el a trénert, helyére Ottmar Hitzfeld érkezett, aki kitűnően ismeri a BL-t, hiszen korábban már két csapattal – 2001-ben pont a bajorokkal – nyerte meg a kiírást. A királyi gárdát sem szabad azonban leírni annak ellenére, hogy Madridban gyakorlatilag folyamatosan „áll a bál”. Jelenleg Fabio Capello sorsa és a nyáron távozó David Beckham mellőzése szolgáltat beszédtémát a rajongóknak.

A legutóbbi két kiírás győztesét, a spanyol Barcelonát és az angol Liverpoolt már a legjobb 16 között összesorsolták. A címvédő katalánok nem lehetnek biztosak a dolgukban, hiszen hiába futballozik náluk Ronaldinho, több klasszis játékos sérüléssel bajlódik, ráadásul a brazil sztár az elmúlt hónapokban nincsen csúcsformában. A Liverpool sem szabad azonban leírni, a Reds rajongói a csapat betonbiztos védelmében bízhatnak. Nem lesz tehát könnyű dolga a tippelőknek, a legtöbb párharc kimenetele megjósolhatatlan.

Tippjáték

Próbálkozni mindenképpen érdemes, hiszen a helyesen tippelők között értékes nyereményeket fogunk kisorsolni. Minden meccsen a legtöbb pontot elérő játékos nyer egy EA Games (www.electronicarts.hu) által felajánlott Bajnokok Ligája 2006-2007 játékot. Pontegyezőség esetén a nyertest kisorsoljuk. A játékok platformját a nyertes meghatározhatja.

Az összesített pontszámok alapján az első tizenhárom helyezett FN felfújható fotelt kap ajándékba. Pontegyezőség esetén a nyertest sorsoljuk.

A legmagasabb átlagpontszámot elérő liga Electronicarts játékcsomagot kap ajándékba, amely 11 játékot tartalmaz. A játékok platformját a nyertes liga tagjai meghatározhatják. Pontegyezőség esetén a nyertest sorsoljuk. (A tippjáték szabályzata)


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik