Élet-Stílus

Fülöp a Sunderlandhez szerződött

Fülöp Márton, a Tottenham Hotspur kapusa januárig kölcsönben az angol másodosztályú Sunderland labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – erről a magyar válogatott kapus tájékoztatta az MTI-t.

“Ma délután öt óráig lehetett kölcsönszerződéseket kötni az átigazolási szezonon kívül Angliában, örülök, hogy sikerült megállapodnunk a Sunderland vezetőivel.” – mondta a 23 éves hálóőr. “Lettek volna más lehetőségeim is, de a klub hagyományai és a tréner személye, Roy Keane miatt választottam a Sunderlandet. A vezetők elmondásuk szerint már fél éve figyeltek. Egyelőre én vagyok a második számú kapus, de mindent elkövetek azért, hogy én legyek az első és az is leszek.”

Fülöp elmondta, hogy a hétvégi Wolverhampton Wanderers (Gyepes Gábor és Rósa Dénes klubja) elleni idegenbeli bajnokin még nem tagja a keretnek.

“A csapat már elutazott a mérkőzésre, ezért a vezetők döntése értelmében ez a hétvégém még szabad, hétfőn kezdődik a munka. Bár jelenleg a tizenhatodik helyen állunk, aminek a gyenge rajt az oka, a játékosállományunk alapján a feljutásért kellene versenyben lennünk, a csapat elé is ezt a célt tűzte ki a vezetőség.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik